fredag 4 december 2015

Kort kommentar till vissa personers fysiska statusVi har sett helt nya tränings-fighter i LGR-gänget i början av vintern (eller är det slutet av hösten..?)

T ex har vi noterat att:

Ica-Peter utvecklas enormt!  Han visade den tveksamt tränade Daniel P ryggen i Måndags genom en väldig forcering på elljusbanan.
Vi måste fråga:
-Peter, vadan denna väldiga kapacitet plötsligt, Daniel ringde mig och var alldeles chockad.
-Jodå, säger Peter, det ska jag säga dig att här ser ni grabben som går framåt. Jag har lagt om kosten lite också, istället för ICA´s basturökta fläskskinka så äter jag numera bara Coops magra kalkon på frukostmackorna, väldigt gott o nyttigt på min ära. Kalkon är dessutom bra för knäna har jag hört.
-Det låter ju intressant Peter, vem får se upp på nästa löpning?
-Hälsa Michael H att jag planerar ett ryck i hästabacken..


Thomas B har utmanat Henrik på stakmaskinen.
-Thomas, stämmer det att du närmar dig Henrik på stakmaskinen?
-Nej, detta vill jag tydligt dementera. Jag var visserligen nära honom i en ökt (norskt skiduttryck som betyder träning) härom morgonen, men då rök snörena av på hans undermåliga maskin så jag fick aldrig riktigt visa min kapacitet.
Fast trött blev jag, tur man har en snuttefilt att trösta sig med.Isak utmanade Andreas P och TB på Gårös dubbel-löpband på torsdagskvällen.
Nu uteblev plötsligt AP under förklaringen att "jag känner mig lite snuvig i näsan, tror jag jobbat lite för hårt på senare tid.."   (Gäsp..)
De båda andra hade en härlig fight i den noga utprovade metoden "7/13 x 6 med 90 sek paus".
2,00    2,00    3,00    3,00   2,30    2,30
Fighten blev oavgjord.

Nämnas kan även att tålmodige Bosse G. sakta men säkert repar sig från sin konvalescens.
Han klättrar inte alls på väggarna, utan emotser slutet på sin sjukskrivning med stor fördragsamhet i sin gungstol.
På bilden ser vi Bo när han för något år sedan - framgångsrikt - åkte rullskidor nerför längsta Isabergsbacken. (I bakgrunden en skrattkollapsad TB)Sara ramlade av löpbandet häromdagen.   Fniss.    Önskar man sett det med egna ögon.

Janne K visade fin stil på rullskidbanan häromdagen, en vältränad herre det där..

Isak (han som bor i Hyltan) försöker dagligen lura av Bolmgren dennes stakmaskin med fräcka affärsmetoder.  Men det funkar inte.
Besviken blir han då.
(I bakgrunden nåt helt obegripligt)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar