onsdag 5 december 2012

Vinter hurra!

LGR-gänget + alla skidåkare bedriver just nu mycket varierad träning.

Vintern har plötsligt tagit ett grepp om hela Sverige, och redan nu finns hyggliga spår i Töllstorp (runt 1,5:an och 3,5:an).
Flitige spårmästaren Sven Sundqvist syntes omedelbart ute med skyffel o spårsläde för att ge oss skidåkare en fin start på säsongen.
Kanske är det fler som bidragit.

På onsdagkvällen såg vi Torgny jaga ett par av våra duktiga skidtjejer runt spåret, allt medan Thomas, Isak och Samuel körde livet ur varandra på gymet strax intill.
Thomas förevisade sina framsteg på sin s.k. "ALM"-metod, medan Isak och Samuel försökte riva ner stakmaskinen med kraftfulla drag.
Där fanns även Thomas Nilenfors som fick till några kilometer på löpbandet.

Daniel o Michael har blandat snuvperioder med en del hemlig träning, och Andreas presterar ett o annat LGR-pass.
Håkan "bara jobbar" enligt eget uttalande.
Löpningen är nog inte på topp hos så många just nu, det får bli bättring när vädret tillåter.

Bosse sticker iväg till Sälen nu till helgen för några dagars skidträning. Thomas B följer upp med en resa till samma plats helgen efter.
Hoppas vi kan hitta snö och fina spår där uppe.

För övrigt ryktas det att lampan i TB´s vallabod har lyst ofta på senare tid. Blandar han månne egna fästvallor eller vad pysslar han med?
-Nej då inte alls, säger han. Jag håller bara på med det tidsödande arbetet att limma ihop min gamla högerskida, den som Daniel handgripligen bröt av kvällen före Vasaloppet tidigare i år.
Det kräver sin man att få till belaget på en skida som varit knäckt i 90 graders vinkel. Sven hjälpte mig att svetsa dit en rejäl 4-millimeters plåtskena ovanpå, och sedan har jag limmat ordentligt med Plastic Padding. Förstärkte sedan med sju-åtta varv eltejp, så nu blir det fart på skidan igen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar