torsdag 4 september 2014

Kvarnsund går framåt !!

Lyckades få med Kvarnsund ut på en rullskiderunda på Torsdagskvällen.
Även Isak fanns med denna härligt sköna sensommarkväll.

Och vi fick vara med om årets överraskning när det gäller rullskidor!

Kvarnsund har varit träningsflitig i sommar, både med rullskidor och löpning.
Att han hade gått framåt visste vi, men ikväll närmast chockade han oss med att hålla fin fart i stakningen hela vägen mot Kulltorp.
Visserligen vände vi på toppen av "långa backen", men då hade Lars tagit initiativ till flera fartökningar som fått mig o Isak att undra vad som stod på..

Det blev en härlig körning i perfekta förhållanden.
Lars underhöll med diverse anekdoter från forna tiders GFK-overaller, TB gav Isak en lektion i ekonomisk historia och Isak berättade lite om Hyltan;  ja, han bor ju där.
Vi diskuterade även ingående huruvida Lars pjäxor verkligen passade hans numera allt smalare anklar, något som retade Lars så till den milda grad att han försökte sig på en sista fartökning i hopp om att knäcka oss.
Han lyckades nästan..
Strax efter start mötte vi för övrigt Sara K som varit i Kulltorp o vänt på trögskidor, starkt!
Och häromdagen stötte vi på Per Gabrielsson som närmar sig 60 blankt på klassiska sträckan Gnosjö Kyrka - Anderstorpsrondellen o tillbaka. Ett par styvare stavar så är du där.. :).

Nu väntar vi bara på att Gnosjö och Gislaveds kommuner ska borsta cykelbanan så att vi slippar vara så rädda för att köra omkull i gruset som finns lite överallt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar