måndag 29 november 2010

LGR-gänget trotsar vädret (som vanligt)Från helgen kan följande aktiviteter nämnas:

Lördag: Hänvisning till tidigare artikel, men den härliga känslan från de fina skidspåren i Hestra sitter FORTFARANDE kvar.

Söndag: En splittrad dag med allehanda aktiviteter. Ett antal familje-aktiviteter (av sakral-, komsert-, och julskyltningstyp) kunde dock sprängas in mellan de olika tränings-passen.
Eftersom undertecknad anade att kvällen skulle innebära ett trevligt ruskväders-pass (men där jag ej kunde deltaga) fick jag istället börja dagen med 390 ryck i styrketränings-snöret.
Efter avklarad 1:a advent i Gnosjös vinterskrudade kyrka (med vacker körsång), hastade jag hem till löpbandet och genomförde ett GSF-pass.
(Den exakta betydelsen av denna förkortning hemlighålls, men det var den övningen som fick mig att slå Daniel i Lidingöloppet
Det enda jag säger är att den är skapad av Anders Gärderud. Fantastiskt effektiv tränings-metod. Enda problemet är att det är så besvärligt att få plats med trä-hindret på löpbandets begränsade yta.

Vid eftermiddagens konsert (med vackert musicerande LGR-Andreas + dotter Claudia m.fl.) strömmade LGR-medlemmarna in i lokalen. Runt lussekatter och ångande kaffe smiddes kvällens löp-planer, den ena järvare än den andra trots pinande snö-oväder.
Nåja, snacka går ju.... sms-rapporten från Göran meddelade sedan att det hade slutat med ETT social-varv (dvs prat-tempo) runt LGR.
Rapporten är dock bristfällig eftersom den lämnades av föreningens starkaste medlem, måhända var de andra avsevärt mer slitna...?
Huvudfråga: Var Michael med? (Han om ägnar sig mer åt att BYGGA tränings-lokaler än att använda desamma..)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar