lördag 17 april 2010

Liten rapport från senaste dagarna.


Från senaste veckan föreligger följande information kring LGR-gängets
löp-aktiviteter.
- Mattias starkt tillbaka på banan, ångade runt LGR på finfina 37,15 i onsdags.
- Göran , Frisk och Bolmgren spatserade runt T8 från Brunte på 35,50 under
ledning av en back-sprallig Göran.
Bolmgren(små-skadad) suckade lite eftersom han önskade han kunde varit lika back-sprallig, men fick hålla igen lite. Frisk hade vett att vara tyst. Efter målgång sprang Göran ett varv till. Det gjorde inte dom andra..
- Daniel o Michael fusktränar troligen intensivt.
- Andreas o Göran körde en LGR+ på 1.04, vilket för övrigt Frisk, Michael, Daniel o Bolmgren också gjorde tidigare i veckan. På samma tid.
- Bolmgren gjorde en ensam-löpning runt Rannebo-rundan i torsdags 1.28.31. Inte bra, men inte dåligt. Stort beröm till Robert Thörnell som hjälpte mig med klädvård, och till Sture Jonsson som upprätthåller en magisk skogsväg för oss motionärer.
Viss kritik riktas dock till Åsenhöga väg-samfällighet som gjort en så lång backe mellan Vägabo och Åsenhöga kyrka. Ser fram mot att ni liksom flackar ut den lite till nästa år, det borde väl inte vara så svårt. Dessutom borde det även ligga i Åsenhöga löp-samfällighets intresse.

Frågan för dagen: Vilken träning blir det lördag - söndag ???
Nu vill det ju till att köra hårt eftersom nästae veckoslut - FÖR VISSA MINDRE SERIÖSA - försvinner genom totalt meningslöst golf-spelande. Är det inte tillräckligt mycket smuts i luftrummet redan..?? (se bild)

OBS NYHET!
För att våran blogg ska bli ännu typ jätteroligare så
är det nu fullt möjligt att också kommentera inlägg.
Kommentarer som på något sätt kan tolkas som kritik mot undertecknad kommer naturligtvis omdelbart att utraderas med mitt största suddegummi.
Ett atomatiskt rätstavnignsprogramm finns inlakt, så ni behöver inte tänka på typ den biten va.

2 kommentarer:

  1. Spring andra hållet så slipper du backen från Vägabo upp till Åsenhöga....

    SvaraRadera
  2. Det är vågat av dig att öppna bloggen för komentarer. Du frågade efter helgens rundor...på söndag springer vi tre lgr, och lägger därtill ett plus bakom första varvet. Välkommen med (om du inte är alltför skadad).

    SvaraRadera