söndag 31 oktober 2010

Rykte: Hemlig natt-träningEtt rykte säger att någon bland Gnosjös rullskidåkare är ute och kör efter mörkrets inbrott. Ett fotografiskt bevis av tvivelaktig kvalite publiceras härmed.

Överhuvudtaget är det mycket s.k. fuskträning som pågår.
Hermansson (är det möjligen han vi ser på bilden) kör på egen hand, inte ens hagelstormar stoppar honom. Han påstår "att han är lite dåligt grundtränad denna säsongen och därför nu måste satsa lite hårdare". Tro det den som vill..

Bolmgren har installerat diverse maskinell utrustning hemma i hobbyrummet, där han enligt Lena "säkrast står att finna om man nån enstaka gång behöver få tag i honom".
Dessutom har han dubbelstakat två gånger uppför Sommarhems-backen i Götarp. Han blev dock omedelbart upptäckt och ryktet om försyndelsen nådde Gnosjö fortsre än ett bösse-skott.

Elmblad kör enligt den gamla woodstock-principen( d.v.s. han tycker att alla bra skidåkare är skogshuggare i grunden).
Hävdar envist att "kan man inre sätta 2000 plantor i timmen kan man lika väl lägga av".
Säger sig inte träna något, men går framåt ungefär 40 % per vecka.
Alla vet att han har varit dopad, är han verkligen helt ren nu...???

Kvarnsund säger sig ha tappat lusten sista veckorna, något vi starkt betvivlar. Han tränar säkert armarna för fullt där hemma. Får han sen bara lägga huvet lite så där på sne så blir han livsfarlig i spurten.

Sundqvist kör på trögskidor för att simulera föret vid Oxberg, detta är direkt fusk som borde jämställas med doping. Dessutom har han börjat lyfta på hälarna i dubbelstakning. Så åkte aldrig Sixten Jernberg.

Daniel och Johan pratar ständigt om något dom kallar "fabriken", förmodligen är det produktion av någon typ av anabola steroider som avses. Daniel har inte vågat prova än, men Johan har framgångsrikt kört ett par grönfärgade doser. Det har dock inte hjälpt honom att passa tider..

Bosse Göransson tränar i stort sett varje vardag kl 16.10. Varje gång Bolmgren ringt och förhört sig om träningsplaner så har svaret varit: "Jooo, jag har kläderna med mig till Gnosjö, så det blir nog en runda direkt efter jobbet". Ryktet säger dessutom att han intensivt forskar kring elektrifiering av rullskidor, men hittills har det fallit på gnistbildning från stavspetsarna.


Vid söndagens träning fick Elmblad bestämma upplägget (han ska ju kunna sånt..).
Så här lät det: " Vi turas om att köra allt vad vi orkar till Anderstorp, och sen efter vändningen tävlar vi allt vad vi orkar tillbaka".

Och så blev det. Vidare kommentarer överflödiga.

1 kommentar:

  1. Verkar vara lobotomerades gäng...540726

    SvaraRadera